Aanmelden bij EliteDating

EliteDating

EliteDating, de datingsite voor hoogopgeleide singles!

EliteDating is helemaal gespecialiseerd in het online daten voor de hoogopgeleide singles, zodat u straks echt met iemand kan praten die van uw niveau is. Hierdoor is de kans groter dat er een match is en daarnaast ook dat de ‘klik’ er al gelijk kan zijn. De EliteDating.nl datingsite staat bekend als een site met serieuze leden, de mensen die daten via deze site zijn eigenlijk veelal op zoek naar een echt serieuze relatie. EliteDating is zelfs nog in 2012 genomineerd tot Website van het Jaar, en natuurlijk niet geheel zonder reden. Vele mensen hebben hun nieuwe liefde gevonden via deze goede datingsite, dus waar wacht u nog op? Binnen de kortste keren kan ook u gelukkig zijn!

EliteDating’s persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidstest waarvan EliteDating gebruikt maakt, maakt hun uniek. Na de inschrijving op de site wordt er eerst een persoonlijkheidstest gemaakt waarna er voor u een aantal perfecte matches worden getoond. Deze persoonlijkheidstest is ontwikkeld door verschillende psychologen en relatiespecialisten en worden door de leden gezien als ‘een van de beste persoonlijkheidstesten van alle verschillende datingsites’.

Uw nieuwe liefde uit het buitenland?

Ook dit is mogelijk bij EliteDating! EliteDating is op dit moment in wel 9 verschillende landen in Europa actief, wat natuurlijk kan betekenen dat u nieuwe liefde niet in Nederland woont, maar in een ander land! Misschien zit er wel een leuke date in het buitenland op u te wachten? Door middel van deze internationale positionering is EliteDating de grootste datingservice binnen Europa. EliteDating heeft zelfs nog een dochterbedrijf genaamd eHarmony wat er voor heeft gezorgd dat op dit moment 5% van alle huwelijken via een date vanuit hun website is gekomen.

Waar wacht u nog op

Leg snel contact met een van de leuke singles in zowel Nederland als in het buitenland, wie weet wacht uw nieuwe liefde wel op EliteDating.nl! Kom er snel achter en schrijf u eenvoudig in!

Aanmelden bij EliteDating